Raportti vuosikokouksesta 4.3. 2024

05.03.2024

Liikuttavien vuosikokous pidettiin ensi kerran Kaukolan Kylätalolla, jonne kyläseura oli meidät kutsunut, tarjoten kahvit hyvien kastamisten kera. Kiitos vielä siitä Kaukolan kyläseuralle. Kymmenkunta Liikuttavaa oli kutsua noudattanut ja kokous sujui rennossa rakentavassa hengessä.

Kulunut vuosi oli Liikuttavien 20. toimintakausi, jota juhlittiin perinteisten pikkujoulujen yhteydessä Sastamalan kaupungin rantasaunalla. Juhlat olivat erittäin onnistuneet ja varsinkin harvinaisten, aiemmin toiminnassa aktiivisesti mukana olleiden jäsenten paikalle saaminen, oli mukavaa ja mieltä virkistävää. Muutoin seuran toiminta oli entisen kaltaista, liikunnallisessa toiminnassa yhdessä tekemistä, kukin omien vahvuuksiensa mukaan. Talkoot koetaan tärkeiksi ja kokouksessa sovittiinkin jo tulevista metsänistutuksista kesän kynnyksellä. Juoksun harrastajien määrä on supistunut vuosi vuodelta, mutta Karhuviestiin Liikuttavat kasaa joukkueen tänäkin vuonna. Pyöräilyn suosio jäsenten keskuudessa on lisääntynyt ja valtakunnalliseen erittäin suosittuun Kilometrikisaan osallistutaan jälleen Liikuttavien joukkueella. Kesän aikana pyritään saamaan ohjelmaan yhteistä suunnistusta, kirkkovenesoutua, melontaa jne. Talkoopuolella on luvattu taas hoitaa oma osuutemme Pasin Maratonin järjestelyistä loppusyksyllä. Ja kaikki jäsenien ehdottamat yhteiset tekemiset otetaan kiinnostuneina vastaan!

Vuosikokous totesi seuran talouden olevan vakaa ja hyvä. Toiminta perustuu pitkälti omakustannuksen periaatteelle. Kokous valitsi entisen puheenjohtajan uudelleen, sekä muutkin hallituksen jäsenet saivat jatkaa pestissään. Johtokunta kiittää vielä luottamuksesta.

Jäsenmaksu päätettiin pitää 20 eurossa. Toivomme jäsenmaksujen maksamista mahdollisimman pian seuran tilille FI44 4456 0010 1268 95. Kiitos jo etukäteen!

Takaisin