Yhdistys

Vuosittain järjestettävien Liikuttavien Olymppialaisten "tyttöenergiaa" pikapyrähdyksen lähtöviivalla. Paikkana Kiikan hiilimurska.

Liikuttavat ry on vuoden 2003 loppupuolella perustettu ja 2004 alussa rekisteröity hölkkä- ja kuntourheiluseura. Seuramme kotipaikka on 2009 alkaen uusi uljas Sastamala, mikä nimi komeilee myös Liikuttavien juoksutakin painatuksissa.

Sastamalan kaupungin liikunta- ja vapaa-aikatoimi valitsi kokouksessaan 25.02.2009 vuoden 2008 urheiluseuraksi Vammalassa Liikuttavat ry:n. Se lienee selkeä osoitus siitä, että toimintamme on noteerattu positiivisesti myös seuramme ulkopuolella. Suuri kiitos huomionosoituksesta Sastamalan kaupungille!

Toimintamme peruskivi on alusta lähtien ollut rauhalliset yhteislenkit. Liikuttavien yhteislenkeillä matkaa taitetaan siten, että koko ryhmä pysyy koossa alusta loppuun. Joskus mennään vähän pidempi matka, joskus lyhyempi. Kulloinkin juostava reitti sovitaan kaikille mukanaolijoille sopivaksi lähtöpaikalla Kesport K-M Järvisen pihassa. Yhteistä näille lenkeille on aina, hölkättävästä matkasta riippumatta, loppumaton puheensorina ja naurun remakat. Yhteislenkillä on oikeasti todella kivaa! Lämpimästi tervetuloa mukavan harrastuksen pariin kohottamaan kuntoasi ja viihtymään!

Liikuttavien musta-oranssit-valkoiset värit ovat tulleet hölkkäpiireissä jo hyvinkin tutuiksi. Jäsenistömme on osallistunut aktiivisesti erilaisiin kuntoilutapahtumiin niin täällä kotikonnuilla kuin ulkomaillakin asti. Joihinkin tapahtumiin on menty iloisesti bussilla. Tavaksi ovat myöskin muodostuneet mm. vuotuiset kesäolympialaiset sekä ratkiriemukkaat seuran omat pikkujoulut.

Liikuttavien toiminta on kuntoilua mukavassa porukassa ja yhteen hiileen puhaltamista. Kaikki kuntoilusta kiinnostuneet ovat erittäin tervetulleita mukaan Liikuttaviin. Toivomme kynnyksen olevan erittäin matalan.