LIIKUTTAVAT ry 20 vuotta

19.11.2023

4.11. 2023 oli merkittävä päivä Liikuttavien historiassa. Päivällä seura piti huolta yhdestä Pasin maratonin huoltopisteestä. Iltapäivällä odotti sauna lämpimänä kaupungin rantasaunalla, jolloin ensimmäiset alkoivat saunoa ja pulahtivatpa rohkeimmat Rautaveden kylmään syleilyynkin. Saunomisten jälkeen oli alkumaljan ja puheenjohtajan tervetulotoivotusten vuoro, jonka yhteydessä pidettiin hiljainen hetki seuran pitkäaikaisen jäsenen Jari Järvisen muistoksi. Tämän jälkeen oli vuorossa todella maittava ja runsas joulupöytä herkkuineen. Jaana ja Jouni olivat hoidelleet syömäpuolen paikalle. Anne ja Marja-Leena olivat nähneet suuren vaivan ja loihtineet juhlapaikan arvoiseensa jouluiseen loistoon. Hannun hankkima joulukuusi kruunasi tunnelman.

Liikuttavien synnyttämisen primus motor ja seuran pitkäaikainen puheenjohtaja Kari L. kertoili mielenkiintoiseen tapaan seuran aloittamiskuvioista. Paikalle oli kutsuttu erityisesti menneiden vuosien varrella mukana olleita jäseniä, jotka eivät välttämättä ole enää toiminnassa mukana ja ilahduttavan moni oli kutsua noudattanut. Pienenä muodollisuutena ojennettiin seuran viirit todella pitkäaikaiselle sihteerille Mikolle ja nykyiselle puheenjohtajalle Untolle. Mieleenpainuva juhlahetki oli hallituksen naisten kokoama kuvakavalkaadi Liikuttavien upeista hetkistä eri aikakausilta. Kuvia oli runsaasti tapahtumista lähiseudulta, mutta myös ympäri maailmaa yhteisiltä maratonmatkoilta.

Perinteisempänä ohjelmana oli tietenkin joulupukin vierailu, sekä Unskin laatima liikunta-aiheinen tietovisa. Valtakunnallisen Kilometrikisan arvontapalkinnon voitti, kuinkas ollakaan, Unski. Kilometrikisassa Liikuttavat sijoittui hienosti noin 2500 joukkueen sarjassa sijalle 88. Kahvittelujen jälkeen oli vapaan seurustelun aika ja puhetta riitti monenlaisia sattumia muistellessa. Seura kiittää juhlakansaa ja kaikkia järjestelyissä mukana olleita.

 

Takaisin