Olympialaiset 25.8. perutaan, mutta 4.11. juhlitaan senkin edestä!

19.08.2023

Monien yhteensattumien vuoksi Liikuttavien hallitus on tullut siihen johtopäätökseen, että tänä vuonna ei järjestetä perinteisiä olympialaisia. Seura täyttää tänä vuonna 20 vuotta ja sitä juhlimme pikkujoulujen yhteydessä pyhäinpäivänä 4.11. Aiemmin saman päivänä järjestetään Kaukolassa Pasin maraton, jossa Liikuttavat hoitelee yhden huoltopisteen, voisi sanoa jo perinteiseen tapaan.

Pyhäinpäivän ohjelmasta ja aikataulusta tiedotetaan lisää myöhemmin. Kukin voi tykönään miettiä mahdollista ohjelmanumeroa, sillä estradi on vapaa ja kaikenlaiset esitykset otetaan mielihyvin vastaan.

Nyt on jo päätetty, että pikkujouluihin/vuosijuhliin pyritään kutsumaan kaikkia kuluneiden vuosien aikana toiminnassa mukana olleita, ikään, sukupuoleen ja kuntotasoon katsomatta!! Eli tässäkin olette te seuran jäsenet aivanasemassa. Kutsukaa innolla mukaan kaikkia tällaisia tietämiänne henkilöitä ja välittäkää kaikin tavoin sanaa tapahtumasta. Olisi hienoa nähdä monia niitä ihmisiä, jotka ovat mahdollistaneet tämän upean liikunnallisen yhteisön toiminnan, kukin omalla persoonallisella tavallaan.

Liikuttavat terveisin Hallitus/psta pj

Takaisin