Pyöräilyn Kilometrikisa 2021

11.04.2021

Jos et vielä tunne Suomen suurinta pyöräilykampanjaa, niin nyt on korkea aika tutustua ja osallistua. Kyseessä on pyöräilyyn kannustava leikkimielinen kilpailu, jonka päämääränä on pyöräilyn lisääminen ja sosiaalinen kanssakäyminen tämän hienon harrastuksen parissa. Tarkoituksena on kerätä mahdollisimman paljon pyöräilykilometrejä ja kerryttää ne oman joukkueesi tuloksiin.

Liikuttavat on ollut jo monena vuonna mukana ja kymmenkunta polkijaa on jo vakiintunut osanottajamäärä joukkueessamme. Nyt poikkeustilan aikana ja pyöräilyharrastuksen kasvun myötä, joukkueeseemme pitäisi olla saatavissa huomattavasti suurempikin määrä osanottajia. Olemme osallistuneet piensarjaan, eli alle 25 polkijaa. Viime vuonna sijoituksemme lähes 2500 joukkueen sarjassa oli loistava 192. Voit kirjata myös sähköpyörällä tehdyt lenkit, mutta ne kirjaantuvat niille olevaan omaan sarjaansa. Järjestäjien puolesta on useita arvontapalkintoja osallistujien kesken ja Liikuttavilla on ollut tapana arpoa oma pieni palkintonsa.

Tapahtuman sivuilta www.kilometrikisa.fi löytyy kattava tietopaketti kampanjasta, joka alkaa 1.5. ja päättyy 22.9. Seuramme WhatsApp ryhmän tiedotteessa on osanottajakoodi, jolla pääset mukaan kisaan. Jos et ole saanut viestiä, niin kysy koodia joltain hallituksemme jäseneltä. Jos olet ollut mukana aiemmin, niin sinun ei enää tarvitse rekisteröityä, vaan voit liittyä vanhoilla tunnuksillasi.

Mukavia pyöräilykilometrejä!  -PJ

Takaisin