Vuosikokouksen kuulumisia!

18.06.2020

Liikuttavat ry:n vuosikokous pidettiin 17.6.2020 Toivonkulmassa 10 jäsenen voimin. Ilmapiiri oli hyvä, leppoisa ja rakentava. Todettiin että parantamisen varaa on, kuten aina ja varsinkin vieläkin vaikuttavan poikkeustilanteen jäljiltä. Suuria mullistuksia ei ole luvassa, eli perinteiseen malliin on tarkoitus toimintaa jatkaa. Yhteisten pyörälenkkien osalta ehkä käytiin vilkkainta keskustelua, siinä kun voisi olla uusi merkittävämpi aluevaltaus. Jokaisen jäsenen aktiivisuutta kaivataan aina ja Whatsappin Liikuttavat Info ryhmä on niistä ilmoittamiseen paras ja nopein väline. Tätä ryhmää voi jokainen jäsen käyttää yhteisestä tekemisestä infoamiseen ja se toinen Liikuttavat ryhmä on yleiseen keskusteluun kaikesta maan ja taivaan välillä.

Unto Peltoniemi lupasi jatkaa seuran puheenjohtajana ja muut hallituksen jäsenet ovat entiset, paitsi Antti Lepistön luopumisen kautta avautui paikka Hannu Suuniitylle. Muut jäsenet ovat Mikko Rajala (sihteeri/rahastonhoitaja), Marja-Leena Liuksiala, Kari Laikko, Päivi Tryyki ja Jouni Hynnä (jäsenrekisteri). Hallituksen jäsenien tiedot, kuten seuran tilinumerokin löytyvät  kotisivujen Yhteystiedot osastosta.

Vuosikokous päätti, että jäsenmaksu 20e pidetään entisellään. Olkaa hyvät ja maksakaa jäsenmaksu ensi tilassa seuran tilille FI44 4456 0010 1268 95. Seuran talous on kunnossa ja rahan tarve on minimoitu, mutta jäsenmaksu on kuitenkin aina tarpeellinen tulonlähde. Metsänistutuksesta saimme mukavasti saldoon korjausta ja talkoita tullaan mahdollisuuksien mukaan järjestämään jatkossakin. Kaikki ideat Liikuttavien toiminnan kehittämiseksi ovat todella tervetulleita!

Liikuttavat ry hallitus

Takaisin