Syyskauden avaus la 17.08. 2019

05.08.2019

Tähän tilaisuuteen ovat kaikki tervetulleita, olet sitten Liikuttavien jäsen tahi et. Tarkoituksena on saada kasaan mahdollisimman suuri joukko liikunnallisia ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita seuramme toiminnasta ja yhdessä tekemisestä. Pienen leikkimielisen kisailun ja saunomisen ohessa keskustelemme toimintamme kehittämisestä ja tulevaisuuden näkymistä. Onpa tarjolla pientä purtavaakin, melko nimelliseen omakustannushintaan.

Aloitamme Sastamalan kaupungin rantasaunalla klo 17.00 nykyaikaisella viisottelulla, jolla ei kuitenkaan ole mitään tekemistä nimikaimansa kanssa. Enemmän kuin kuntoa ja voimaa siinä pärjäämiseen vaaditaan hurttia kisailumieltä. Tarkkuutta ja hermojen hallintaa ehkä, mutta eipä paljasteta enempää, ettei kukaan pääse salaharjoittelemaan. Osanottokaan ei ole pakollista, mutta varmasti hauskempaa kuin pelkkä sivusta seuraaminen.

Koska kisailussa ei tule hiki, otamme sen jälkeen kunnon löylyt ja uinnit. Tästä yleensä on seurauksena nälkä ja jano, joita tyydyttelemme loppuehtoon kukin omaan tahtiinsa. Tarjolla on sopiva annos vihreää ja tuhdimpaa, jotta nälkäisenä ei tarvitse aikanaan kotia kohti suunnistaa. Toivottavasti saamme runsaasti porukkaa paikalle ja uusia kasvojakin näkyisi vanhojen tuttujen joukossa! Korostamme vielä, että Liikuttavien jäsenistö on varsin erikuntoista porukkaa ja tulevaisuudessa pyrimme tämän seikan huomioimaan entistä paremmin. Kuntotasosi ei ole este toimintaan liittymiselle.

Tervetuloa!

Takaisin