Puheenjohtajan mietteitä.

13.06.2019

Samalla kun kiitän saamastani luottamuksesta, raapustelen hieman mietteitä tulevasta. Yritän katsoa asioita mahdollisimman objektiivisesti muistaen, että ennen oli ennen ja nyt on nyt. Toki voi miettiä oliko kana vai muna ensin, mutta tätä ei saa jäädä hautomaan. Tarkoitan lähinnä kysymystä tiedottamisen tarpeesta ja käytettävistä kanavista. Olisiko pitänyt tiedottaa enemmän, vaikka ei ollut paljon tiedotettavaa, vai onko syynä tai osasyynä toiminnan hiipumiseen ollut heikohko tiedotus?

Uusi hallitus kuitenkin ensimmäisessä kokouksessaan oli sitä meiltä, että tiedotusta on kehitettävä. Kotisivut koetaan edelleen tärkeäksi ja sitä pyrin päivittämään Antin taustatuella. Sivulla oleva Vieraskirja saattaa aktivoitua ajan mittaan, sen aika näyttää, mutta Nimenhuuto taitaa nykypäivänä olla täysin tarpeeton. Päivi on luvannut ottaa kontolleen Facebookin päivitykset. Kari L. puolestaan lupasi hoidella tarvittavat yhteydet lehtiin päin. Nykyisin kaikkein aktiivisin yhteydenpitoväline on Whatsapp, mutta se ei ole täysin hallinnassa, eikä tavoita kaikkia jäseniä. Lievänä ongelmana on tiedotuksen häviäminen runsaaseen viestimassaan ja siksi suunnitelmissa onkin uuden Liikuttavat Tiedotus ryhmän perustaminen.Tämä ei sulje mitenkään pois nykyisen aktiivisen keskusteluryhmän käyttöä, se jatkukoon yhtä vilkkaana kuin ennenkin. Tähän aspektiin palataan myöhemmin lisää.

Totta kai yhdistystoiminnan tärkein kohta on itse toiminta yhdessä. Tässä kohdin uutena puheenjohtajana en lupaa kuuta, enkä edes puolikuuta taivaalta, vaan lupaan yrittää yhdessä. Yhdessä tekemistä, oli se sitten mitä tahansa. Ajatuksia ja suunnitelmia tulee varmasti ajan mittaan, mutta ensin on melkoisesti perustyötä tehtäväksi. Uusi hallitus pitää melko pian uuden kokouksen ja siihen toivomme teiltä kaikilta ideoita ja ajatuksia tulevaan toimintaan. Parista aktiviteetista laitan lisäinfoa kohta erikseen Uutiset osioon.

Ja hei yks juttu! Jos kellä on jotenkin Liikuttavat toimintaan liittyviä kuvia, vaikka hieman vanhempiakin, niin lähettäkää allekirjoittaneelle tahi Antille (antti@kulku.net), niin voimme päivittää myös Kuvagalleriaa. Kiitos jo etukäteen.

Kesäisin terveisin

Unto Peltoniemi pj  unto.peltoniemi@kopteri.net

Takaisin